HLEDÁME KUCHAŘE

CO U NÁS BUDEŠ DĚLAT?

  • připravuje teplé a studené pokrmy, rozděluje je na jednotlivé porce a dekoruje
  • připravuje a upravuje suroviny a pokrmy, dodržuje normy při vaření a výdeji jídel
  • připravuje inventář, prostory a zboží pro plynulý chod provozovny během pracovní doby s cílem dodržet HACCP
  • pomáhá při zásobovaní střediska zbožím
  • hmotná zodpovědnost za svěřené prostředky a zboží
  • zodpovídá za kvalitu podávaných jídel
  • dodržuje technologické postupy dle platných norem
  • udržuje pořádek na pracovišti
  • dodržuje bezpečnostní a hygienické předpisy
  • provádí plnění dalších úkolů dle příkazů nadřízeného pracovníka
  • úzce spolupracuje s ostatními středisky a jejich spolupracovníky

CO OD TEBE OČEKÁVÁME?

  • vzdělání: min. SOU - zaměření oboru kuchař, společné stravování, hotelová škola
  • zkušenosti: praxe min. 1 rok
  • cizí jazyky: anglický jazyk - základy (není podmínkou)
  • znalost skladového hospodářství
  • přehled v gastronomii, hygienické minimum, zvládání stresových situací, schopnost pracovat v týmu, dobrý zdravotní stav

CO TI NABÍDNEME?

  • odpovídající mzdové ohodnocení (až 40.000 CZK čisté mzdy)
  • skipas do všech středisek TMR (Špindl, Jasná, Vysoké Tatry, ledovec Mölltaler a Szczyrk) 
  • proplacení instruktorského kurzu 
  • 40% sleva na pořízení lyží Armada a snowboardů Nitro
  • 50% sleva na veškeré produkty v JEŠTĚD Gastronomy
  • ubytování přímo v areálu zdarma 
  • možnost kariérního růstu

KONTAKT

V případě zájmu o práci nebo dalších dotazů se neváhej na nás obrátit.

e-mail: kariera@skijested.cz
tel.: +420 770 175 077 (8.00 - 17.00 hod.)